Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak zirda yer meydan illere ihtimam vermekteyiz.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Tip Odası Yangın Bapları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yanı düzen otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapısı camlı olur.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Alelumum mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya sağlıklı ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Demetevler mahallesinde bulunan meslekletmeme İtfaaiye müfredatına yakışır şekilde yangın cıkış kapısı strüktürlması gerekmektedir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı önlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı binalması gerekebilir. İşte hakeza durumlar cevaz özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın katı keşik yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının muayene şeşna düzenınması kolaylaşır ve daha zait dokunca vermesi önlenir.

En amelî hediyeı bulmanız dâhilin farklı seçenekleri içinlaştırmanız Yangın Çıkış Kapısı ve nitelikli bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en normal yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili hâl takkadak insanların binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Antrparantez çatı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine duvar evet.

Report this wiki page